Ingrediente
● 500 g pulpa de porc |
● 50 ml ulei |
● 1 ceapa alba mare |
● 1 morcov |
● 1 pastarnac |
● 1/2 telina |
● 1 lgt pasta de ardei |
● sare roz de himalaya |
● piper proaspat macinat |
● 5 cartofi rosii, mari |
● 2 frunze de dafin |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min

GĂTIRE
01h

PORȚII
4 portii
Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite.
Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa taiata marunt si pasta de ardei. Se lasa sa se caleasca putin impreuna.
Morcovul se curata si se taie rondele, la fel si pastarnacul. Telina se curata si se taie cubulete. Se adauga peste carne, se amesteca, dupa care se pune apa, cat sa treaca de nivelul carnii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Din cand in cand, se verifica carnea.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, frunzele de dafin si se lasa pe foc, pana cand sunt facuti cartofii. Se stinge focul, se inlatura frunzele de dafin, se acopera si se lasa putin sa se odihneasca.
Se serveste asezonata cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de porc cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa taiata marunt si pasta de ardei. Se lasa sa se caleasca putin impreuna.
Morcovul se curata si se taie rondele, la fel si pastarnacul. Telina se curata si se taie cubulete. Se adauga peste carne, se amesteca, dupa care se pune apa, cat sa treaca de nivelul carnii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Din cand in cand, se verifica carnea.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, frunzele de dafin si se lasa pe foc, pana cand sunt facuti cartofii. Se stinge focul, se inlatura frunzele de dafin, se acopera si se lasa putin sa se odihneasca.
Se serveste asezonata cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocanita de porc cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany