Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite.
Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa taiata marunt si pasta de ardei. Se lasa sa se caleasca putin impreuna.
Morcovul se curata si se taie rondele, la fel si pastarnacul. Telina se curata si se taie cubulete. Se adauga peste carne, se amesteca, dupa care se pune apa, cat sa treaca de nivelul carnii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Din cand in cand, se verifica carnea.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, frunzele de dafin si se lasa pe foc, pana cand sunt facuti cartofii. Se stinge focul, se inlatura frunzele de dafin, se acopera si se lasa putin sa se odihneasca.
Se serveste asezonata cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii