Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite.
Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa taiata marunt si pasta de ardei. Se lasa sa se caleasca putin impreuna.
Morcovul se curata si se taie rondele, la fel si pastarnacul. Telina se curata si se taie cubulete. Se adauga peste carne, se amesteca, dupa care se pune apa, cat sa treaca de nivelul carnii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Din cand in cand, se verifica carnea.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, frunzele de dafin si se lasa pe foc, pana cand sunt facuti cartofii. Se stinge focul, se inlatura frunzele de dafin, se acopera si se lasa putin sa se odihneasca.
Se serveste asezonata cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii