Tocanita de porc cu cartofi

Postat pe: 22-01-2017
(0)

Ingrediente

500 g pulpa de porc
50 ml ulei
1 ceapa alba mare
1 morcov
1 pastarnac
1/2 telina
1 lgt pasta de ardei
sare roz de himalaya
piper proaspat macinat
5 cartofi rosii, mari
2 frunze de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite.
Intr-o cratita, se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa taiata marunt si pasta de ardei. Se lasa sa se caleasca putin impreuna.
Morcovul se curata si se taie rondele, la fel si pastarnacul. Telina se curata si se taie cubulete. Se adauga peste carne, se amesteca, dupa care se pune apa, cat sa treaca de nivelul carnii. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc potrivit. Din cand in cand, se verifica carnea.
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete.
Cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, frunzele de dafin si se lasa pe foc, pana cand sunt facuti cartofii. Se stinge focul, se inlatura frunzele de dafin, se acopera si se lasa putin sa se odihneasca.
Se serveste asezonata cu patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocanita de porc cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocanita de porc cu cartofi