Tocanita de ciuperci cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat (taiat cubulete);
  • 1/2kg ciuperci proaspete;
  • 1 ceapa potrivita;
  • 1 lingura faina;
  • 1 lingura pasta de rosii;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare si piper dupa gust;
  • 1 cescuta de ulei

Mod de preparare

Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si se caleste pina isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam 1 cescuta de apa si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 15 min.

Faina, pasta de rosii se amesteca cu 1 ceasca de apa si se adauga peste ciuperci, mai fierbem aproximativ 10-15min., pana se leaga sosul.
Se serveste calda alaturi de mamaliga

POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet

Gogosari in sos de mustar cu otet
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar

Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste

Papricas de pui cu galuste
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca
1
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Biscuiti prajiti-Banane prajite
2
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Afumatura la untura
3
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Parteneri
Paste cu sos de rosii si legume mexicane
Bucataras.RO

Paste cu sos de rosii si legume mexicane

Din categoria retetelor simple si de post, cred ca pastele se incadreaza cel mai bine, pentru ca se prepara cel mai usor si...

Paste cu sos de rosii si legume mexicane
Tort de portocale cu crema
Culinar.RO

Tort de portocale cu crema

Tortul de portocale cu crema este pur si simplu savuros. Aceasta reteta de tort cu crema poate fi pregatit pentru Craciun sau...

Tort de portocale cu crema
Ghiveci de legume cu oua romanesti
Gustos.RO

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti