Tocanita de Cartofi cu Carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1pui
  • 1kg cartofi
  • 1 lingura bulion
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 5 linguri ulei
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Se prajeste puiul taiat bucati, intre timp se curata ceapa cartofii si morcovul.

Puiul il scoatem din cratita care a fost prajit si il punem deoparte intr-un catron.

In uleiul ramas in cratita in care a fost prajit puiul se pune la foc moderat ceapa, morcovul, iar dupa ce s-au calit se pune bulionul cu un pic de apa si se lasa 1 minut dupa care punem cartofii taiati, puiul si 1\2 litru de apa.

Se lasa la foc mic pina cartofii sunt fierti, se adauga sare dupa gust.

Cald, cu patrunjel verde taiat deasupra. se poate servi cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
2
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
3
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Reţetă de preparare a papanaşilor
4
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Chec pufos
5
Romania

Chec pufos

Chec pufos