Se prajeste puiul taiat bucati, intre timp se curata ceapa cartofii si morcovul.
Puiul il scoatem din cratita care a fost prajit si il punem deoparte intr-un catron.
In uleiul ramas in cratita in care a fost prajit puiul se pune la foc moderat ceapa, morcovul, iar dupa ce s-au calit se pune bulionul cu un pic de apa si se lasa 1 minut dupa care punem cartofii taiati, puiul si 1\2 litru de apa.
Se lasa la foc mic pina cartofii sunt fierti, se adauga sare dupa gust.
Cald, cu patrunjel verde taiat deasupra. se poate servi cu salata verde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii