Intr-o cratita se pune putin ulei la incins; se adauga ceapa si se lasa pana se rumeneste, apoi se adauga ardeii tocati marunt si se amesteca; rosiile, taiate si decojite de pielita se adauga peste si se amesteca; se adauga apa pana aproape se umple cratita si se lasa sa fiarba;
Dupa ce a fiert, se adauga ficateii prajiti separat intr-o tigaie; se mai lasa sa fiarba; se adauga usturoiul granulat si sare dupa gust; spre sfarsitul mancarii, se adauga busuioc
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii