Tocana de rata in oala sub presiune

Portii
8
Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Tocana de rata in oala sub presiune

Ingrediente

  • -o rata gotica de curte,
  • -4 morcovi,
  • -4 cepe,
  • -1 radacina de pastranac,
  • -1 radacina de patrunjel,
  • -1 radacina de telina mare,
  • -500 gr,rosii taiate cubulete,
  • -500 ml.bulion de gogosari pregatiti in casa,
  • -1 lingurita boabe piper,
  • -2 foi de dafin,
  • -1 lingura rasa de sare,
  • -1 l.apa.

Mod de preparare

-Se portioneaza rata si se pune in oala sub presiune,se adauga toatele legumele tocate,sare,foi de dafin,boabe de piper,apa si se fierbe pe ochiul mic la argaz pret de circa o ora din momentul cand incepe sa faca zgomot oala.Se lasa sa se raceasca si abia dupa aceea se deschide oala.In oala se va gasi un deliciu culinar.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)