Se dezoseaza pieptul de rata si se taie in jumari, se taie pulpele de rata in doua si se pun intr-o tigaie alaturi de o bucatica de untura de rata, se pune capac pe tigaie si se lasa sa fiarba incet pana ce iese grasimea din carne. Se adauga ceapa tocata julien si se pune capac sa fiarba la foc mic, se taie gogosarul fideluta si se pune peste ceapa, se adauga apoi gogonele taiate felii, ca si ceapa, se presara ierburi armoate, sare, se pune capac si se fierb la foc mic, mai spre final se adauga si usturoiul taiat in felii fine si se lasa sa fiarba totul pana cand sunt fierte si gusturile se patrund si se intrepatrund. Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii