Se dezoseaza pieptul de rata si se taie in jumari, se taie pulpele de rata in doua si se pun intr-o tigaie alaturi de o bucatica de untura de rata, se pune capac pe tigaie si se lasa sa fiarba incet pana ce iese grasimea din carne. Se adauga ceapa tocata julien si se pune capac sa fiarba la foc mic, se taie gogosarul fideluta si se pune peste ceapa, se adauga apoi gogonele taiate felii, ca si ceapa, se presara ierburi armoate, sare, se pune capac si se fierb la foc mic, mai spre final se adauga si usturoiul taiat in felii fine si se lasa sa fiarba totul pana cand sunt fierte si gusturile se patrund si se intrepatrund. Se serveste cu mamaliguta calda.
Sa aveti pofta, dragilor!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii