Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat pe: 20-01-2017
(0)

Ingrediente

1/2 kg pulpa de porc
500 g ciuperci
un ardei gras rosu
un morcov mare
cativa catei de usturoi
sare dupa gust
200 ml supa de legume
2 linguri cu bulion/sos de rosii
2 frunzulite de busuioc verde
3-4 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.
Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.
Potrivim de gust cu sare. Adaugam supa de legume. Fierbem totul la foc potrivit, pana ce da in clocot. Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.
Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana cu pulpa de porc si ciuperci