Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat pe: 20-01-2017
(0)

Ingrediente

1/2 kg pulpa de porc
500 g ciuperci
un ardei gras rosu
un morcov mare
cativa catei de usturoi
sare dupa gust
200 ml supa de legume
2 linguri cu bulion/sos de rosii
2 frunzulite de busuioc verde
3-4 fire de ceapa verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei.
Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient.
Tocam ardeiul gras, morcovul, ceapa verde si usturoiul. Le adaugam peste carne si ciuperci, calindu-le usor.
Potrivim de gust cu sare. Adaugam supa de legume. Fierbem totul la foc potrivit, pana ce da in clocot. Coloram cu bulion/suc de rosii si continuam fierberea pana ce sosul format capata densitate.
Dupa oprirea focului, presaram busuiocul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tocana cu pulpa de porc si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana cu pulpa de porc si ciuperci