Aduceti la fierbere cele 300 ml supa de pui apoi turnati intr-un bol peste ciuperci si lasati-le deoparte. Asezonati carnea si prajiti pe toate partile in uleiul de masline intr-o tigaie de fier sau inox cateva minute apoi scoateti-le pe o farfurie.
In aceeasi tigaie puneti untul si saute ceapa la fic mic aproximativ 20-25 de minute. Adaugati morcovii, telina si mai lasati inca 5 minute dupa care transferati amestecul intr-o cratita. Mutati flacara pe minim.
Puneti in cratita ciocanelele, usturoiul, faina, amestecati si saute inca 2 minute apoi turnati 400 ml supa de pui (ajustati cantitatea de supa de pui in functie de cat de mult sos doriti sa faceti). Strecurati bine ciupercile, taiati-le marunt, strecurati supa ramasa si adaugati acestea in cratita.
Acoperiti cratita si lasati sa fiarba la foc mic 20-25 de minute sau pana cand carnea este fiarta. Adaugati patrunjelul, smantana si ajustati asezonarea. Serviti cu mamaliga calda sau painea preferata si optional cu extra smantana.
* Daca nu aveti trambita piticului puteti folosi doar hribi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii