Se taie bucata de piept de pui în 4, apoi fiecare bucată se taie şi se întinde ca o foaie. Se pudrează cu sare şi piper.
Se pun deasupra fiecareia ciuperci tocate, apoi se rulează şi se înfăşoară în bacon. Rulourile se prind cu scobitori şi se presară cu condimente pentru friptură. Se pun într-o tăviţă tapetată cu hârtie de copt şi unsă bine cu ulei, apoi se dau la cuptor până se rumenesc frumos. Se întorc de câte ori e nevoie.
Brânza cu mucegai se taie bucăţele care se pun cu smântâna de gătit la foc mic până se formează un sos. Se pun şi ciupercile feliate şi se mai adaugă sare daca e nevoie.Se lasă să mai dea un clocot şi se trage de pe foc.
Într-o tigaie fără mâner se pune sosul alb cu ciuperci, apoi se adaugă rulourile care s-au gătit complet, se pun câteva roşioare cherry , se presară un pic de pătrunjel si se dă vasul la cuptorul încins pentru 10 minute.
Se serveşte imediat.
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii