Se face o mamaliga cat mai vartoasa si se lasa sa se racoreasca putin.
Intre timp, se caleste putin ceapa tocata marunt si, cand a devenit sticloasa, se adauga ciupercile taiate cubulete.
Dupa circa 10 minute se adauga ficateii de pui taiati in bucati potrivite.
In timp ce se prajesc ficateii (nu mai mult de 5 minute ca sa nu se usuce), se tapeteaza cu mamaliga cateva forme de tarte unse cu unt. Inainte de a lua ficateii de pe foc se codimenteaza dupa gust.
Se umplu formele cu amestecul de ficatei si le introducem la cuptor, pe o tava, pana cand marginile mamaligii se rumenesc putin.
Se scot din forme (daca se poate), daca nu, se servesc in forme ornate cu patrunjel tocat pe deasupra.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii