Tarte de Mamaliga cu Ficatei de Pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g malai
  • 500 g ficatei de pui
  • 2 cepe
  • 100 g ciuperci
  • 2-3 linguri cu ulei
  • patrunjel verde
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se face o mamaliga cat mai vartoasa si se lasa sa se racoreasca putin.

Intre timp, se caleste putin ceapa tocata marunt si, cand a devenit sticloasa, se adauga ciupercile taiate cubulete.
Dupa circa 10 minute se adauga ficateii de pui taiati in bucati potrivite.

In timp ce se prajesc ficateii (nu mai mult de 5 minute ca sa nu se usuce), se tapeteaza cu mamaliga cateva forme de tarte unse cu unt. Inainte de a lua ficateii de pe foc se codimenteaza dupa gust.
Se umplu formele cu amestecul de ficatei si le introducem la cuptor, pe o tava, pana cand marginile mamaligii se rumenesc putin.

Se scot din forme (daca se poate), daca nu, se servesc in forme ornate cu patrunjel tocat pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc