Se taie felii de vinete si dovlecei, se sareaza si se pun (separat) la scurs, cca. 30`. Intre timp, pregatim amestecul de carne. Dupa ce se scurg, le punem pe gratar, unse cu putin ulei, pana se rumenesc un pic. Tapetam o tava cu putin unt sau ulei si pesmet si asezam alternativ, un rand de felii de vinete si dovlecei, apoi un rand de amestec de carne, un rand de dovlecei si vinete, un rand de branza rasa, iar dovlecei si vinete, si tot asa pana umplem tava, ultimul rand fiind de dovlecei si vinete. Deasupra, punem felii de rosii si dam la cuptor cca. 40 minute, pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor, presaram oregano si servim cu sos tzatzichi cu menta, sau/si cu salata de rosii. Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii