Se taie felii de vinete si dovlecei, se sareaza si se pun (separat) la scurs, cca. 30`. Intre timp, pregatim amestecul de carne. Dupa ce se scurg, le punem pe gratar, unse cu putin ulei, pana se rumenesc un pic. Tapetam o tava cu putin unt sau ulei si pesmet si asezam alternativ, un rand de felii de vinete si dovlecei, apoi un rand de amestec de carne, un rand de dovlecei si vinete, un rand de branza rasa, iar dovlecei si vinete, si tot asa pana umplem tava, ultimul rand fiind de dovlecei si vinete. Deasupra, punem felii de rosii si dam la cuptor cca. 40 minute, pana se rumeneste frumos. Scoatem din cuptor, presaram oregano si servim cu sos tzatzichi cu menta, sau/si cu salata de rosii. Pofta buna!
Aceasta prajitura era pe lista de asteptare de multa vreme, nu o facusem niciodata si de cate ori citeam despre ea, de...
Desert prajitura Regina MariaInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii