Intr-o tigaie (sau o tajina) cu capac punem uleiul la incins si rumenim carnea. Scoatem bucatile de carne si punem in tigaie ceapa, morcovul, ardeiul si usturoiul taiat nu prea mare.
Dupa 3 minute, asezam peste legume carnea, maslinele si condimentele. Amestecam, asezonam si varsam deasupra supa de legume.
Lasam sa dea un clocot pe plita si apoi asezam tigaia in cuptorul preincalzit la 200°c cam 1 ora si jumatate. Dupa acest timp adaugam in tigaie cartofii taiati, amestecam si mai dam la cuptor cam 30-45 de minute.
Scoatem din cuptor verificam asezonarea si servim fierbinte cu patrunjel deasupra.
Pofta buna!
Nota: Folositi un pic mai putina scortisoara daca e proaspat macinata sau foarte aromata, are tendinta de a acoperi celelalte condimente prin parfum.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii