Cureti ceapa si usturoiul si le tai cubulete. Prajesti carnea in ulei incins timp de 10 minute. Adugi usturoiul si ceapa si le lasi sa se prajeasca langa carne. Condimentezi cu maggi si piper dupa gust. Cureti speli si tai in felii subtiri cartofii. Razi cascavalul. Amesteci supa (1/2 cb maggi de gaina adaugat la 250 ml apa in fierbere) cu smantana, ouale si cascavalul ras. Ungi forma de sufleu. Imparti ingredientele pe straturiL jumatate din feliile de cartofi, deasupra varza acra si carne tocata, alternandu-le pana se termina. Acoperi cu restul de felii de cartof. Torni desupra sosul de smantana. Lasi Sufleul la cuptor (incalzit de inainte) timp de aproximativ 60 minute.
O prajitura usor de preparat si excelenta pentru sfarsitul saptamanii.
Cremsnit cu friscaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii