Cureti ceapa si usturoiul si le tai cubulete. Prajesti carnea in ulei incins timp de 10 minute. Adugi usturoiul si ceapa si le lasi sa se prajeasca langa carne. Condimentezi cu maggi si piper dupa gust. Cureti speli si tai in felii subtiri cartofii. Razi cascavalul. Amesteci supa (1/2 cb maggi de gaina adaugat la 250 ml apa in fierbere) cu smantana, ouale si cascavalul ras. Ungi forma de sufleu. Imparti ingredientele pe straturiL jumatate din feliile de cartofi, deasupra varza acra si carne tocata, alternandu-le pana se termina. Acoperi cu restul de felii de cartof. Torni desupra sosul de smantana. Lasi Sufleul la cuptor (incalzit de inainte) timp de aproximativ 60 minute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii