Un clocot mai prelungit pentru pulpa de melci unde stingem cu otet sau lamaie spre a indeparta mucusul de pulpa. Dupa 20 de minute luam pulpa de pe foc, strecuram frecam pulpa cu sare, clatim cu apa calda.
Curpenii in apa cu lamaie ca sa nu isi schimbe culoarea trasi intrun clocot dupa care strecurati.
Taiem ceapa verde si usturoiul verde in bucati de 3-4 ccm, ceapa uscata, julien, si de preferinta un tuci ne este de folos la facutul acestui fel de mancare.
In tuci tragem in uleipulpa de melc venim din urma cu curpenii, ceapa si usturoiul>Le fugarim in tuci sa nu se prinda de vas, facem un amestec de bulion cu apa si doua linguri de mustar si rasturnam peste ce este in tuci.
Asezonam cu sare, dafin, piper, si busuioc, iar dupa5 min luam tuciul de pe foc
Mamaliga neaparat daca vrem sa spunem ca avem eticheta.
Pregatim un castron de urda proaspata, smantanim vreo 2-3 oale de smantana si de voie de nevoie umblam la visinata.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii