Un clocot mai prelungit pentru pulpa de melci unde stingem cu otet sau lamaie spre a indeparta mucusul de pulpa. Dupa 20 de minute luam pulpa de pe foc, strecuram frecam pulpa cu sare, clatim cu apa calda.
Curpenii in apa cu lamaie ca sa nu isi schimbe culoarea trasi intrun clocot dupa care strecurati.
Taiem ceapa verde si usturoiul verde in bucati de 3-4 ccm, ceapa uscata, julien, si de preferinta un tuci ne este de folos la facutul acestui fel de mancare.
In tuci tragem in uleipulpa de melc venim din urma cu curpenii, ceapa si usturoiul>Le fugarim in tuci sa nu se prinda de vas, facem un amestec de bulion cu apa si doua linguri de mustar si rasturnam peste ce este in tuci.
Asezonam cu sare, dafin, piper, si busuioc, iar dupa5 min luam tuciul de pe foc
Mamaliga neaparat daca vrem sa spunem ca avem eticheta.
Pregatim un castron de urda proaspata, smantanim vreo 2-3 oale de smantana si de voie de nevoie umblam la visinata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii