Intr-o cratita sau tigaie de inox puneti uleiul de masline. Asezonati carnea si prajiti aceasta la foc mare pana cand se reduce apa si carnea incepe sa se caramelizeze. Scoateti aceasta pe o farfurie si lasati deoparte.
In aceeasi cratita puneti untul, ciupercile si ceapa. Caramelizati acestea la foc mic 10-15 minute. Adaugati usturoiul, cimbrul si oregano. Amestecati si lasati max 30 de secunde. Puneti faina, distribuiti-o si dupa ce a 'disparut' turnati vinul si supa de vita.
Aduceti la o fierbere lenta iar intre timp razaliti cu o spatula de pe fundul cratitei acele arome caramelizate. Adaugati carnea, acoperiti si la foc mic lasati sa fiarba lent aproximativ 1 ora. In functie de tipul de carne care folositi aceasta poate v-a avea nevoie de mai mult sau mai putin timp de fierbere.
Cand carnea este gata fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Strecurati si amestecati-le cu putin ulei de masline extra virgin apoi portionati. Luati de pe foc tocana dupa care adaugati smantana, ceapa verde si asezonati dupa gust. Serviti aceasta peste paste.
Aceasta este o reteta inspirata de cea traditionala din gastronomia ruseasca.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii