Intr-o cratita sau tigaie de inox puneti uleiul de masline. Asezonati carnea si prajiti aceasta la foc mare pana cand se reduce apa si carnea incepe sa se caramelizeze. Scoateti aceasta pe o farfurie si lasati deoparte.
In aceeasi cratita puneti untul, ciupercile si ceapa. Caramelizati acestea la foc mic 10-15 minute. Adaugati usturoiul, cimbrul si oregano. Amestecati si lasati max 30 de secunde. Puneti faina, distribuiti-o si dupa ce a 'disparut' turnati vinul si supa de vita.
Aduceti la o fierbere lenta iar intre timp razaliti cu o spatula de pe fundul cratitei acele arome caramelizate. Adaugati carnea, acoperiti si la foc mic lasati sa fiarba lent aproximativ 1 ora. In functie de tipul de carne care folositi aceasta poate v-a avea nevoie de mai mult sau mai putin timp de fierbere.
Cand carnea este gata fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Strecurati si amestecati-le cu putin ulei de masline extra virgin apoi portionati. Luati de pe foc tocana dupa care adaugati smantana, ceapa verde si asezonati dupa gust. Serviti aceasta peste paste.
Aceasta este o reteta inspirata de cea traditionala din gastronomia ruseasca.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaGogoșarii și conopida la oțet sunt apreciati pentru gustul lor bogat si acrisor, care poate fi savurat atat ca o gustare...
Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reciAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii