Ceapa taiata marunt se caleste cu faina in putin ulei la foc redus, pana isi schimba culuarea si apoi se adauga smantana si se condimenteaza dupa gust. Se amesteca continuu penrtu a nu se prinde de oala, aproximativ 10 min.
Separat se caleste pieptul de pui ( taiat fasii) pana capata o crusta aurie, apoi se pune la fiert in sos.
La sfarsit se presara patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
Daca sosul e prea gros se subtiaza cu putina apa.
Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii