Pastele:
Se pune la fiert apa cu sare, cand fierbe in clocot puneti spaghetele si mai lasati-le cateva minute, dupa care scurgeti apa si adaugati putin unt, le amestecati si le lasati acoperite sa stea calde.
Sosul:
Puneti putin ulei intr-o tigaie si il lasati sa se incalzeasca, dupa care adaugati ceapa taiata solzisori, gogosar rosu, boia dulce, sare, piper si delikat si le lasati sa se caleasca vreo 10-15 minute la foc foarte mic. Dupa aceea adaugati ficateii de pui, ii lasati cateva minute si apoi adaugati putina apa si rosii taiate cubulete si decojite.
Dupa ce au fiert bine tot la foc mic puneti mujdei de usturoi si il mai lasati 2-3 minute.
Se servesc spaghetele asezate pe o farfurie langa sosul cu ficatei.
Pofta buna!
Nu ma dau in vant dupa cheesecake-urile coapte, insa cele preparate la rece sunt irezistibile. Cel de astazi e absolut divin...
desert cheesecake marmorat cu ciocolataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii