Se fac cartofii prajiti si se lasa deopartepe un servetel sa se absoarba uleiul, iar acum se pot praji in acelasi ulei si batoanele de peste crocant (noua ne plac foarte mult deasta am inlocuit pieptul de pui su pestele), intre timp puteti taia marunt varza si puneti separat intr-un bol cu sare, otet si piper (adica o salata simpla de varza)
Se taie marunt cepa verde, iar castravetii si rosiile se taie felii si se marunteste usturoiul si se amesteca cu maioneza.
Acum suntem gata sa asezam o lipie pe un platou sau ceva plat ce aveti la indemana, se unge bine maioneza astfel preparata, si se pun pe rand cartofii prajiti, fish fingers, 2 feliute de castraveti, si rosii, putina ceapa verde si la sfarsit varza.
Se impaturesc ca pe clatite si la un capat acoperiti cu folie de aluminiu. Acum e gata de papat.
Ca sa o incalziti puteti s-o puneti cateva min in cuptorul de la aragaz in tava, sau 3 min la microunde dar sa dati jos folia de aluminiu si o strangeti apoi.
E usor de preparat si e fffff buna. Eu am reusit sa fac 8 bucati si ne-au tinut 2 zile:)
Va pup si pofta buna
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii