Sepii micute umplute (Seppioline ripiene)

Complexitate
redusa
Sepii micute umplute (Seppioline ripiene)

Ingrediente

  • O parte din sepiile cumparate gata curatate le-am facut in sos de rosii cu cartofi si alta parte umplute
  • sepii
  • ulei
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare

Mod de preparare

sepiile eu pt ca nu am pus vin asa cum zice in reteta le-am marinat inainte in putin otet + apa rece+ praf de mici ( putin) si ardei iute intreg micut ... Dupa 1 ora de stat in frigider cu capacul in cap ... le-am spalat si am trecut le pregatirea lor.

Le-am taiat tentaculele si am lasat numai corpul lor ...

Tentaculele le-am tocat marunt, amestecat cu pesmet +ulei+patrunjel si am umplu corpul sepiilor

Ar fi tb sa le cos/leg cu ata sau prind cu o scobitoare ... dar au stat destul de inchise ... in plus la microunde scobitoarea de lemn nu ar fii avut ce cauta

Le-am asezat in castronul de sticla pt MO si am turnat peste ele putin ulei si putina apa (in original zice putin vin alb) ...

La microunde pt 2 ture de cite 5 min la maxim ( in cazul meu ) ... cel mai bine e sa le incercati cu furculita ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici