Saramura de pui

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Saramura de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile.

Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute. Se pune şi carnea şi se lasă la odihnit ca toate aromele să se întrepătrundă.

Saramura se serveşte caldă cu mămaliguţă şi ardei iute.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
2
Dulciuri

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Reţetă de preparare a papanaşilor
5
Dulciuri

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Parteneri
Desert panna cotta cu capsuni la pahar
Bucataras.RO

Desert panna cotta cu capsuni la pahar

Pentru că e foarte cald în casă în această perioadă, am evitat să mai pornesc cuptorul. Dacă e weekend...

Desert panna cotta cu capsuni la pahar
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj