Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile.
Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute. Se pune şi carnea şi se lasă la odihnit ca toate aromele să se întrepătrundă.
Saramura se serveşte caldă cu mămaliguţă şi ardei iute.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii