Saramura de pui

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa
Saramura de pui

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 ardei graşi
  • 2 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • mărar
  • ardei iute
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele dezosate se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar. Tot pe grătar se coc şi ardeii şi roşiile.

Se prepară saramura din apă fiartă, usturoi tocat, ardeii şi roşiile coapte şi tocate, sare, piper şi ardei iute. Se pune şi carnea şi se lasă la odihnit ca toate aromele să se întrepătrundă.

Saramura se serveşte caldă cu mămaliguţă şi ardei iute.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa