Rulouri Din Piept de Pui cu Garnitura de Orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulouri Din Piept de Pui cu Garnitura de Orez

Ingrediente

  • Rulouri:
  • un piept de pui
  • 6 feliute de ceafa afumata
  • 12 feliute de cascaval
  • 12 frunze de spanac
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 200 g orez
  • 1 l supa de pui
  • 50 gr unt
  • 3 lg ulei masline
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul se portioneaza in asa fel incat sa obtii bucati potrivite pentru a face rulourile. Mie mi-au iesit pentru 6 buc. Pieptul portionat se bate bine intre doua foi de ceolofan (punga) dupa care il condimentam cu sare si piper.

Se aseaza umplutura astfel: frunza de spanac, o feliuta de cascaval, o feliuta de ceafa iar o feliuta de cascaval iar la final o frunza de spanac. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare. Asa se procedeaza cu toate pana le terminam. Se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.

Preparam garnitura de orez astfel :se pune la incins uleiul cu untul dupa care adaugam orezul si lasam un pic sa se caleasca. Adaugam supa (am preparat-o din osul de la piept, un morcov o ceapa, sare boabe de piper si o foaie de dafin), putin cate putin mestecand continuu. Cand este gata se adauga si cascavalul ras, amestecam pana se incorporeaza. Eu am adaugat in el si morcovul din supa, tocat marunt.

Rulourile se servesc alaturi de garnitura de orez sau dupa bunul plac.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc