Pieptul se portioneaza in asa fel incat sa obtii bucati potrivite pentru a face rulourile. Mie mi-au iesit pentru 6 buc. Pieptul portionat se bate bine intre doua foi de ceolofan (punga) dupa care il condimentam cu sare si piper.
Se aseaza umplutura astfel: frunza de spanac, o feliuta de cascaval, o feliuta de ceafa iar o feliuta de cascaval iar la final o frunza de spanac. Se ruleaza cu grija si se prinde cu o scobitoare. Asa se procedeaza cu toate pana le terminam. Se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in baie de ulei.
Preparam garnitura de orez astfel :se pune la incins uleiul cu untul dupa care adaugam orezul si lasam un pic sa se caleasca. Adaugam supa (am preparat-o din osul de la piept, un morcov o ceapa, sare boabe de piper si o foaie de dafin), putin cate putin mestecand continuu. Cand este gata se adauga si cascavalul ras, amestecam pana se incorporeaza. Eu am adaugat in el si morcovul din supa, tocat marunt.
Rulourile se servesc alaturi de garnitura de orez sau dupa bunul plac.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii