Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Postat pe: 09-02-2017
(0)

Ingrediente

500 g carne tocata de porc
1 ou
sare
piper dupa gust
2 lg pesmet
2 catei de usturoi
6 felii de sunca
6 felii branza topita Delaco
masline negre
ardei gras rosu

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

45min

PORȚII

2 portii
Intr-un vas, se amesteca carnea tocata cu oul, pesmetul, usturoiul pisat, sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza bine, apoi se ia carnea si se pune pe o bucata de hartie de copt. Se intinde cu ajutorul mainilor sau al sucitorului sub forma de dreptunghi.

Se asaza peste carne, feliile de sunca, iar deasupra, se pun feliile de branza. Se presara masline negre feliate si ardei gras rosu taiat cubulete. Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza carnea pe lungime, apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit la 190 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra si este facuta. Se taie putin din ea si se gusta. Daca este gata, se poate scoate din cuptor.

Se poate servi atat ca aperitiv, cat si ca fel principal, alaturi de garnitura preferata!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de carne cu sunca si felii de branza" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de carne cu sunca si felii de branza