Raci rasol

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Raci 60 buc
  • morcovi 150 g
  • ceapa 150 g
  • albitura 100 g
  • otet 40 ml
  • sos de usturoi 400 g
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Racii se spala bine cu o perie, se scot intestinele prin coada, se pun la fiert in apa cu sare, se adauga morcovii, albitura, ceapa, otetul, sarea si piperul boabe. Se fierb circa 30 min.
Se servesc cu sos de usturoi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa