Pulpe Sau Piept de Pui in Coaja de Lamaie si Portocala si Cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui sau piept
  • coaja rasa de la o lamaie si o portocala
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • cartofi
  • faina alba de grau
  • o punga de copt sau folie aluminiu

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge de apa, pieptul se bate putin, se unge cu putin ulei de masline se pune sare, piper. Se da prin amestecul de coaja de lamaie cu portocala se introduce in punga sau in folie, se aseaza in mijlocul unei tavi pentru cuptor, de jur imprejur se stopeste cu putin ulei. Se aseaza cartofii prefierti taiati in patru pe lungime presarati cu putina faina alba si sare.

Se da la cuptor 50 minute la 180 grade.
Cartofii arata aurii si prajiti, aromele se simt extraordinar, se poate pune in punga o crenguta de rozmarin, se poate servi cu salata de varza rosie cu portocale si mandarine e delicioasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Haiose

Haiose

Haiose
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii

Turta dulce cu mirodenii
Cele mai apreciate rețete
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
1
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Friptura pomana porcului
3
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Parteneri
Prajitura cu foi de zahar ars
Culinar.RO

Prajitura cu foi de zahar ars

Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...

Prajitura cu foi de zahar ars
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce