Prepararea sosului:
 Calim ceapa taiata marunt in uleiul de masline cu rosiile uscate taiate si ele marunt, adaugam ciupercile, rosiile taiate, punem condimentele. 
 Lasam sa se caleasca si punem cate putina apa pana facem un sos, la urma vom pune usturoiul. 
Prepararea carnii:
 Pulpa de pui o crestam, ungem cu zeama lamaie, un pic mustar, sare, condimente si printre crestaturi adaugam usturoi taiat marunt. 
 Invelim pulpa in folie, o punem in tava si dam la cuptor pentru circa 25 minute. 
 Scoatem pulpa de la cuptor, scoatem si folia. 
 Asezam din nou pulpa in tava si peste ea vom pune sosul de mai sus. 
 Vom da din nou la cuptor pentru 15 minute si va urez 
 Am servit cu smantana deasupra. 

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii