Dai carnea prin masina de tocat. Inabusi ceapa in ulei, adaugi sare, piper, orez, apoi o amesteci impreuna cu carnea si mararul, pana obtii o compozitie omogena, din care formezi sarmalutele in foi de vita. Speli si cureti puiul si il dezosezi la piept, pastrand pulpele, aripile si toata pielea intreaga.
Il umpli cu sarmalute, il cosi, dandu-i forma initiala, ii legi si aripile pe langa trup si il introduci la cuptor pt 40 de min.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii