Dai carnea prin masina de tocat. Inabusi ceapa in ulei, adaugi sare, piper, orez, apoi o amesteci impreuna cu carnea si mararul, pana obtii o compozitie omogena, din care formezi sarmalutele in foi de vita. Speli si cureti puiul si il dezosezi la piept, pastrand pulpele, aripile si toata pielea intreaga.
Il umpli cu sarmalute, il cosi, dandu-i forma initiala, ii legi si aripile pe langa trup si il introduci la cuptor pt 40 de min.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorClatite pufoase reteta Ia sa vedeti voi ce-am mai mesterit eu impreuna cu Breville Panini Maker 😉 Niste clatite pufoase...
Clatite pufoase reteta cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii