Pui Umplut cu Sarmalute in Foi de Vita

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 1-15kg
  • 200 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 50 g ceapa
  • 50 g orez
  • 10-20 foi de vita
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar
  • 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Dai carnea prin masina de tocat. Inabusi ceapa in ulei, adaugi sare, piper, orez, apoi o amesteci impreuna cu carnea si mararul, pana obtii o compozitie omogena, din care formezi sarmalutele in foi de vita. Speli si cureti puiul si il dezosezi la piept, pastrand pulpele, aripile si toata pielea intreaga.

Il umpli cu sarmalute, il cosi, dandu-i forma initiala, ii legi si aripile pe langa trup si il introduci la cuptor pt 40 de min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ciorba Ardeleneasca de Porc

Ciorba Ardeleneasca de Porc

Ciorba Ardeleneasca de Porc
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Covrigi cu mac si sare

Covrigi cu mac si sare

Covrigi cu mac si sare
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Biscuiti prajiti-Banane prajite
2
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Taitei de casa
3
Paste

Taitei de casa

Taitei de casa
Supa de rosii cu galuste pufoase de gris
4
Borsuri, supe, ciorbe

Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

Supa de rosii cu galuste pufoase de gris
Prajitura Budapesta
5
Dulciuri

Prajitura Budapesta

Prajitura Budapesta
Parteneri
Prajitura pufoasa cu branza
Culinar.RO

Prajitura pufoasa cu branza

Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!

Prajitura pufoasa cu branza