Se aleg mere bine coapte. Se taie in sferturi, curatandu-le de casuta semintelor si se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu oxida.
Se curata puiul, se spala, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu 7-8 sferturi de mere. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pun celelalte bucati de mere, de jur imprejur.
Peste mere se presara zaharul, se unge puiul cu ulei si se adauga aproximativ 200 ml apa. Se introduce tava la cuptor pentru 20-30 min, apoi se scoate si se unge din abundenta cu sosul format in tava si se introduce din nou in cuptor pentru inca 20min.
Se serveste pe un platou cu merele drept garnitura. Daca merele sunt prea acre se mai pudreaza cu putin zahar.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii