Pui Toscan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pui Toscan

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui dezosate
  • o legatura de patrunjel verde
  • o mana de spanac frunze
  • proaspat
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • un paharel de vin roze
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate fara sare
  • 3 foi de dafin

Mod de preparare

Pulpele dezosate spalate si zvantate, se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza, pipereaza si se da cu un praf de legume deshidratate.
Se fierbe frunzele de spanac in apa cu sare cca 5 minute, apoi se scurg se trec sub jet de apa rece.
Patrunjelul spalat si curatat, numai frunze, se da la blender cu spanacul scurs bine, cu 2 linguri de ulei, un praf de sare, usturoiul si 2 linguri de vin. Se formeaza o pasta cu care se unge fiecare bucata de pulpa apoi se ruleaza fiecare cu grija, mai lejer, si se prinde cu cate 2scobitori de bambus. Se aseaza fiecare rulou, unul langa altul, in tavita, se stropesc cu restul de vin, se mai adauga si apa, un praf de sare, o lingura de ulei si foile de dafin si se da la cuptor cca. 30 minute pana se rumenesc frumos. Se scot din tavita, se indeparteaza scobitorile
Se servesc calde cu ce garnitura dorim alaturi de o salata asezonata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Zacusca de fasole alba boabe
4
Conserve, muraturi

Zacusca de fasole alba boabe

Zacusca de fasole alba boabe
Negresa (III)
5
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie