Preincalziti cuptorul la 180 de grade C si puneti pieptul de pui intr-un vas (preferabil de yena).
Adaugati sare si piper si turnati putin ulei de masline.
Dupa ce puneti dafinul deasupra, dati la cuptor pentru 15 minute.
Incalziti restul de ulei intr-o tigaie si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Adaugati praful de curry, chimionul, paprika si ghimbirul si mai lasati pe foc cca 5 minute, amestecand.
Luati de pe foc, adaugati caisele, telina, maioneza si iaurtul si potriviti de sare si piper, daca este nevoie. Taiati puiul cuburi si amestecati-l cu sosul pregatit. Garnisiti cu telina si coriandru.
Se poate servi cu paste sau ca umplutura pentru un sandvis.
Totodata, puteti amesteca totul cu salata verde si servi ca atare.
Pofta buna!
Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit...
Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarellaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii