Preincalziti cuptorul la 180 de grade C si puneti pieptul de pui intr-un vas (preferabil de yena).
Adaugati sare si piper si turnati putin ulei de masline.
Dupa ce puneti dafinul deasupra, dati la cuptor pentru 15 minute.
Incalziti restul de ulei intr-o tigaie si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie.
Adaugati praful de curry, chimionul, paprika si ghimbirul si mai lasati pe foc cca 5 minute, amestecand.
Luati de pe foc, adaugati caisele, telina, maioneza si iaurtul si potriviti de sare si piper, daca este nevoie. Taiati puiul cuburi si amestecati-l cu sosul pregatit. Garnisiti cu telina si coriandru.
Se poate servi cu paste sau ca umplutura pentru un sandvis.
Totodata, puteti amesteca totul cu salata verde si servi ca atare.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii