Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.
Între timp, se pregăteşte puiul : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.
Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.
Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.
Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.
Poftă bună!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii