Cartofii se spală şi se pun la fiert în coajă.
Între timp, se pregăteşte puiul : se pun bucăţile de pui într-un amestec de ulei, usturoi zdrobit, vin, sare, piper şi cimbru uscat. Se marinează 15 minute, întorcându-se pe toate părţile. Se scot apoi din marinată şi se frig pe grătarul încins.
Se face o salată din roşiile scobite de miez (care se foloseşte la altă mâncare) amestecate cu usturoi tocat, sare, piper, ulei şi pătrunjel tocat.
Când sunt gata cartofii, se curăţă de coajă şi se amestecă cu puţin ulei, sare, piper şi pătrunjel.
Se serveşte pieptul tăiat bucăţi cu salată de roşii deasupra şi garnitură de cartofi.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii