Pui Marsala

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati de piept de pui, dezosat
  • 4 linguri de unt
  • 4 linguri de ulei de masline
  • o cana de ciuperci taiate bucati
  • 1/2 cana de vin Marsala
  • 1/4 cana de sherry
  • 1/4 cana de faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de oregano
  • 1/4 lingurita de piper

Mod de preparare

Se amesteca faina, sarea, piperul si oregano, dupa care se trece puiul prin amestec.
Intr-o tigaie mare, se topeste untul in uleiul de masline, la foc mic. Se pune puiul in tigaie si se prajeste pana devine auriu. Se intoarce pe cealalta parte si se adauga ciupercile, vinul si sherry-ul.

Se acopera cu un capac, se da la foc mic pentru 10 minute, pana este prajit bine pe ambele parti.
Se poate servi cu orez sau paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Chec de Ciocolata Crocant
2
Dulciuri

Chec de Ciocolata Crocant

Chec de Ciocolata Crocant
Tort din crema de zahar ars
3
Dulciuri

Tort din crema de zahar ars

Tort din crema de zahar ars
Salata Ruseasca
4
Aperitive

Salata Ruseasca

Salata Ruseasca
Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
5
Borsuri, supe, ciorbe

Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel

Supa crema de legume cu galusti din fulgi de mei si pesto de patrunjel
Parteneri
Mancare de iepure
Bucataras.RO

Mancare de iepure

Mancare de iepure
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri