Se amesteca faina, sarea, piperul si oregano, dupa care se trece puiul prin amestec.
Intr-o tigaie mare, se topeste untul in uleiul de masline, la foc mic. Se pune puiul in tigaie si se prajeste pana devine auriu. Se intoarce pe cealalta parte si se adauga ciupercile, vinul si sherry-ul.
Se acopera cu un capac, se da la foc mic pentru 10 minute, pana este prajit bine pe ambele parti.
Se poate servi cu orez sau paste.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii