Pui Marocan

Complexitate
redusa
Pui Marocan

Ingrediente

  • - 6 pulpe inferioare de pui
  • - 1 ceapa mare(200gr)
  • - 2 catei usturoi
  • - 2 rosii mai moi(300gr)
  • - 1/2 lingurite sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita chimen, 1 lingurita sofran, 1/4 lingurita ghimbir, 1/4 lingurita coriandru, 1 lingurita boia
  • - 1 lingura suc lamaie
  • - ulei masline
  • - 1 vanata mica
  • - alune

Mod de preparare

Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta.

Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita.

Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit.

Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul de lamaie. Am amestecat bine si am adus la fierbere.

Am asezat pulpele in sos si am acoperit cu capac. am lasat la fiert cam 40 minute. Se amesteca din cand in cand.

Vanata am taiat-o cubulete fara sa o curat. am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.
Am asezat cubuletele intr-o tava si am dat la cuptor 15 minute, pana devin aurii.

Pulpele cu sos le-am servit cu pireu si deasupra am presarat cubulete de vinete si alune prajite.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Schneider
1
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Salata olteneasca - Csalamale
2
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Cremes A la Cluj
4
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Prajitura cu foi si gem de prune
5
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune