Intr-o oala am pus 2 linguri ulei de masline si am lasat ceapa si usturoiul tocate marunt la prajit, pana devine transparenta.
Toate condimentele le-am amestecat intr-o canita.
Am pus condimentele peste ceapa si am mai lasat 1 minut la prajit.
Am adaugat rosiile tocate marunt, 80 ml apa si sucul de lamaie. Am amestecat bine si am adus la fierbere.
Am asezat pulpele in sos si am acoperit cu capac. am lasat la fiert cam 40 minute. Se amesteca din cand in cand.
Vanata am taiat-o cubulete fara sa o curat. am condimentat cu sare si piper si am stropit cu ulei de masline.
Am asezat cubuletele intr-o tava si am dat la cuptor 15 minute, pana devin aurii.
Pulpele cu sos le-am servit cu pireu si deasupra am presarat cubulete de vinete si alune prajite.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii