Pui fraged cu ciuperci si zuchinni

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Pui fraged cu ciuperci si zuchinni

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 dovlecei zuchinni
  • 3 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • boia dulce afumata
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • coniac

Mod de preparare

Se condimenteaza pieptul de pui cu boia afumata, sare si piper, pe ambele parti. Se frige pieptul de pui, in putin ulei de masline. 
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui, calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul, condimentam si presaram cimbru, apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici