Pui fraged cu ciuperci si zuchinni

Portii
3
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Pui fraged cu ciuperci si zuchinni

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 dovlecei zuchinni
  • 3 morcovi
  • 300 gr ciuperci
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • cimbru
  • boia dulce afumata
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • coniac

Mod de preparare

Se condimenteaza pieptul de pui cu boia afumata, sare si piper, pe ambele parti. Se frige pieptul de pui, in putin ulei de masline. 
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui, calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul, condimentam si presaram cimbru, apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa