Pui fraged cu ciuperci si zuchinni

Postat pe: 07-02-2017
(0)

Ingrediente

1 piept de pui
2 dovlecei zuchinni
3 morcovi
300 gr ciuperci
2-3 linguri ulei de masline
cimbru
boia dulce afumata
usturoi
sare
piper
coniac

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii
Se condimenteaza pieptul de pui cu boia afumata, sare si piper, pe ambele parti. Se frige pieptul de pui, in putin ulei de masline. 
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui, calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul, condimentam si presaram cimbru, apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui fraged cu ciuperci si zuchinni" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui fraged cu ciuperci si zuchinni