Se condimenteaza pieptul de pui cu boia afumata, sare si piper, pe ambele parti. Se frige pieptul de pui, in putin ulei de masline.
Se spala dovleceii, morcovii si ciupercile, apoi se scurg si se toaca rondele.
In uleiul de masline in care am fript pieptul de pui, calim usturoiul, apoi adaugam legumele rondele si stropim cu putin coniac.
Dupa ce s-a evaporat coniacul, condimentam si presaram cimbru, apoi punem capacul si mai lasam sa se inabuse putin.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii