Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele de partea superioara.
Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea, o rumenim pe toate partile. Adaugam apa cat sa cuprindem toata carnea, acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc potrivit spre mare.
Curatam ceapa, o tocam marunt, ceapa verde o taiem rondele.
Morcovul il decojim, il facem rondele subtirele.
Cand este fiarta cam pe jumatate carnea, adaugam ceapa, morcovul si ceapa verde.
Presaram sare, piper, foaia de dafin si daca mai este nevoie, mai adaugati apa clocotita.
Lasam sa fiarba bine toate, iar spre final dam focul la mic, adaugam smantana, amestecam.
Mai lasam 1-2 minute pe foc, apoi dam cratita deoparte.
Tocam mararul verde, il presaram deasupra acoperim pentru 5 minute preparatul.
Se serveste cald. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii