Pui cu Smantana

Complexitate
redusa
Pui cu Smantana

Ingrediente

  • 1 pui (1-1,2kg)
  • 30g de unt sau margarina
  • 400g de smantana groasa
  • 1 lingura de vegeta
  • Sare
  • piper
  • Marar

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati se pune la fiert cu untul, lingura de vegeta si o cana de apa. Cand carnea este fiarta si sosul a scazut se scot bucatile se pun intr-o farfurie.

In sosul ramas se adauga smantana se sareaza, pipereaza dupa gust se lasa sa mai dea cateva clocote pana sosul scade cam la jumatate. Se pune carnea in sos si se adauga mararul se acopera si se lasa inca 5-10 min pe foc.

Pofta mare!


Se serveste cu mamaliguta sau cu paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici