Se taie puiul in bucati se pune la fiert cu untul, lingura de vegeta si o cana de apa. Cand carnea este fiarta si sosul a scazut se scot bucatile se pun intr-o farfurie.
In sosul ramas se adauga smantana se sareaza, pipereaza dupa gust se lasa sa mai dea cateva clocote pana sosul scade cam la jumatate. Se pune carnea in sos si se adauga mararul se acopera si se lasa inca 5-10 min pe foc.
Pofta mare!
Se serveste cu mamaliguta sau cu paste.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii