Pui cu Smantana

Complexitate
redusa
Pui cu Smantana

Ingrediente

  • 1 pui (1-1,2kg)
  • 30g de unt sau margarina
  • 400g de smantana groasa
  • 1 lingura de vegeta
  • Sare
  • piper
  • Marar

Mod de preparare

Se taie puiul in bucati se pune la fiert cu untul, lingura de vegeta si o cana de apa. Cand carnea este fiarta si sosul a scazut se scot bucatile se pun intr-o farfurie.

In sosul ramas se adauga smantana se sareaza, pipereaza dupa gust se lasa sa mai dea cateva clocote pana sosul scade cam la jumatate. Se pune carnea in sos si se adauga mararul se acopera si se lasa inca 5-10 min pe foc.

Pofta mare!


Se serveste cu mamaliguta sau cu paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Cele mai apreciate rețete
Bomboane cu Visine din Visinata
2
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
3
Mancaruri cu carne

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta

Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...

Fasole la ceaun - o mancare reconfortanta
Parteneri
Tort Dobos (mic)
Bucataras.RO

Tort Dobos (mic)

E primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...

Tort Dobos (mic)
Prajitura cu cocos si visine
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura