Pui cu Maghiran

Complexitate
redusa
Pui cu Maghiran

Ingrediente

  • 1 buc pui de casa (dar putem folosi doar pulpe sau aripioare)
  • sare, delikat
  • 4 catei usturoi
  • 1 lingura maghiran
  • 100 ml vin alb de preferat sec
  • 200 ml ulei

Mod de preparare

Puiul il portionam, condimentam cu sare si piper si il prajim pe 200 ml ulei. Stingem cu 100 ml vin alb presaram peste carne 1 lingura maghiran si cateii de usturoi taiati felii, punem apa cat sa acopere carnea.

Adaugam un pic de delikat si acoperim cu un capac vasul si il lasam la foc mic sa fiarba pana scade zeama (daca carnea nu e fiarta mai adaugam apa ).

Puiul astfel pregatit il servim alaturi de pireu de cartofi si adaugam si din sosul ramas peste carnita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)