Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente.
Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper.
Carnea se frige în tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare parte.
Se taie două foi mai mari de hârtie de copt. Fiecare se unge cu puţin ulei, se aşază felii de dovlecei condimentate,usturoi, câte o bucată de pui fript, usturoi tocat şi piper boabe.
Se strânge bine hârtia la capete, ca să se formeze un pacheţel care să ţină în interior aburul şi se pun într-o tavă.
Se dau la cuptor la 200 grade, cu ventilaţie, pentru 20-25 de minute.
Se desfac cu grijă şi se servesc direct de pe hârtie.
Se presară cu mărar proaspăt şi extra-condimente dacă mai e nevoie.
Poftă bună!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii