Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente.
Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper.
Carnea se frige în tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare parte.
Se taie două foi mai mari de hârtie de copt. Fiecare se unge cu puţin ulei, se aşază felii de dovlecei condimentate,usturoi, câte o bucată de pui fript, usturoi tocat şi piper boabe.
Se strânge bine hârtia la capete, ca să se formeze un pacheţel care să ţină în interior aburul şi se pun într-o tavă.
Se dau la cuptor la 200 grade, cu ventilaţie, pentru 20-25 de minute.
Se desfac cu grijă şi se servesc direct de pe hârtie.
Se presară cu mărar proaspăt şi extra-condimente dacă mai e nevoie.
Poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii