Pui cu Cola

Complexitate
redusa
Pui cu Cola

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • o sticla de 1l si jumatate de cola
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

In cele doua linguri de ulei tragem ceapa sa se caramelizeze putin. O scoatem intr-o farfurie si o rezervam. In grasimea ramasa vom colora putin carnea de pui si lasam cateva minute, adaugam ceapa.

Amestecam, varsam cola deasupra si cu ajutorul unei linguri de lemn incercam sa razuim ca sa dizolvam in cola sucurile ramase pe fundul tigaii. Saram, piperam si dam la fiert acoperit pana ce carnita e fiarta. Dam capacul la o parte si lasam sa se reduca sosul pana devine gros.

Servim alaturi de o garnitura care va place, orez, cartofi prajiti, legume.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici