Puiul, dupa spalare, se taie in bucati. Morcovul se curata de coaja si se spala bine. Ciupercile se scurg de zeama din conserva. Rosiile se scot din conserva si daca sunt intregi se taie cubulete.
Maslinele sunt de preferat sa fie cumparate fara samburi. Se prajesc bucatile de pui in ulei si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei, calim morcovul taiat felii.
Adaugam ciupercile, maslinele si usturoiul taiat marunt si 200 ml apa. Lasam sa fiarba pana se inmoaie morcovul.
Dam gust cu delicat in functie de masline! Condimentam cu boia si cimbru, punem vinul si bucatile de carne. Fierbem 10 min, apoi adaugam rosiile in bulion.
Se mai fierb impreuna cam 15 min. Se serveste cald. La servire, fiecare portie se presara cu tarhon.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii