Prajiti pe toate partile pulpele de pui (taiate in doua) in ulei incins, condimentatile cu sare piper si rosmarin.
Adaugati dovleceii si morcovul feliate dupa cum va place, lasati-le sa se caleasca cateva miinute impreuna cu puiul apoi varsati berea (la temperatura camerei) si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute la foc lent (sau pana carnea se desprinde bine de pe os).
Daca la sfarsitul copturii mai aveti bere in tigaie iutiti un pic focul. Ve-ti vedea ce bunatate!! pofta buna
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii