Prajiti pe toate partile pulpele de pui (taiate in doua) in ulei incins, condimentatile cu sare piper si rosmarin.
Adaugati dovleceii si morcovul feliate dupa cum va place, lasati-le sa se caleasca cateva miinute impreuna cu puiul apoi varsati berea (la temperatura camerei) si lasati sa se gateasca pentru 20 de minute la foc lent (sau pana carnea se desprinde bine de pe os).
Daca la sfarsitul copturii mai aveti bere in tigaie iutiti un pic focul. Ve-ti vedea ce bunatate!! pofta buna
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii