Se curata si se sareaza prepelitele dupa care se leaga de picioare sa nu se desfaca. Se prajeste ceapa in putin ulei. Se scurg de ulei si se pun pe o tava de cuptor.
In aceeasi tigaie se prajesc prepelitele pe ambele parti si se aseaza peste ceapa in tava. Se pune peste vinul si supa de carne dupa care se introduce in cuptorul incalzit la 180 grade C cca 20 min.
Odata scurse aceste 20 min. sucul din tava se piseaza bine. Intr-o tigaie se topeste margarina cu zaharul in care se rumenesc putin perele taiate in felii mai groase.
prepelitele se servesc impreuna cu perele si sosul cald
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii