Carnea se bate bine cu batatorul si se unge cu ulei si condimentele preferate. Se aseaza intr-o tavita sau un vas termorezistent uns cu ulei. Se acopera cu rondele subtiri de ceapa. Peste ceapa se pun felii de cascaval, cat sa acopere cu totul carnea. Se pune totul la cuptor pentru 15-20 minute.
Pentru piureul de legume se fierb cartofii si morcovii. Se amesteca cu margarina si o lingura de mustar si se paseaza pana devine pireu.
Se serveste imediat fierbinte. O fac mereu cand n-am prea mult timp sa ma gandesc la ceva sofisticat. Logodnicul meu e mereu incantat de acest pranz.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCheesecake cu lamaie si menta - un desert racoritor si cremos, perfect pentru zilele calde de vara. Aceasta reteta fara...
Cheesecake cu lamaie si mentaSnitelele sunt preferatele familiei noastre in materie de preparate din carne de pui. De data aceasta m-am ocupat eu de...
Snitele de pui in crusta din fulgi de porumbO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii