Porumbeii curatati si spalati se fierb in apa cu sare in care am adaugat o ligura de legume deshidratate fara sare,pana se inmoaie carnea .
Se broboneste strugurele spalat apoi boabele se calesc 10 minute in unt incins,apoi se adauga o lingura de miere de albine si se stinge cu otetul aromatizat.Se mai lasa 5 minute pe foc moale sa se evapore otetul.Se da de pe foc
Se scot porumbeii ,se sareaza si pipereaza dupa gust,se ung cu miere si se dau in tava in care am pus paharul de supa si uleiul de masline si se dau la cuptor sa se rumeneasca bine
.Se servesc stropiti cu sosul dulce acrisor din struguri.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAndra Mihail ne împărtășește rețeta ei simplă și gustoasă pentru brioșe pufoase, umplute cu ciocolată, un...
Brioșe cu ciocolată - Rețeta simplă pentru un desert gustosCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii