Pomana porcului

Postat pe: 27-12-2016
(0)

Ingrediente

1 kg pulpa porc,
300 g slanina,
2 capatani usturoi,
250 g vin alb,
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

25min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15 minute carnea se acopera cu un capac.Dupa 15 minute se adauga usturoiul si sarea si se lasa tuciul descoperit.Dupa 2 minute se stinge cu vin si se lasa la prajit. Se serveste cu mamaliguta si muraturi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pomana porcului" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pomana porcului