Se taie bucatele slanina si carnea. Usturoiul se curata si se piseaza.Se pune,in tuci, la topit,slanina in putin ulei. Cand s-au facut jumari se scot din tuci. Se scoate jumatatea din cantintatea de untura rezultata si se pun bucatele de carne la prajit pentru circa 25 minute. In primele 15 minute carnea se acopera cu un capac.Dupa 15 minute se adauga usturoiul si sarea si se lasa tuciul descoperit.Dupa 2 minute se stinge cu vin si se lasa la prajit. Se serveste cu mamaliguta si muraturi. Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii