Muschiul de vitel se taie de 2,5 - 3 cm grosime (nu mai putin de 2,5 si nu mai mult de 3,5, altfel iese tare!) si se pune o noapte la rece in urmatorul bait: usturoiul facut mujdei cu otet balsamic (2-3 linguri), delicat, piper, oregano, ulei de masline (2 linguri), zaharul si vinul. Toate se amesteca bine intru-un vas se inmoaie carnea pe ambele parti si se acopera vasul cu folie de plastic dupa care se da o noapte la frigider.
Carnea se face la gratar la foc mediu 8 min pe o parte 8 pe o parte (nu o lasati mai mult ca se intareste). Dupa ce este gata se taie felii cat mai subtiri pe grosime cu un cutit foarte bine ascutit. Carnea la miloc este rosie aproape in sange. Se taie felii rotunde de dovlecel si se pun pe gratar pana se frig.
Feliile de carne se aseaza pe un platou mai mare pe mijloc. In jurul ei se pun feliile de dovlecel la gratar rosii taiate felii subtiri. se rade branza pe razatoarea mare peste platou se sareaza dupa gust. Totul se stropeste cu ulei de masline. Este extraordinar de bun si sanatos.
Se serveste cu vin rosu si lumanari parfumate...
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii