Intr-un bol adanc se amesteca o lingura de miere, o lingura ulei de masline, sare, piper dulce, piper picant (optional) si se amesteca toate aceste ingrediente dupa care se ung bine cu mana costitele si se lasa 10 min. Se aseaza costitele in cratita, se pune usturoi, vin cam 100 ml, se presara putin patrunjel, se acopera si se dau la cuptor pt 25-30 min, pana devin putin crocante...
Se servesc cu cartofi natur sau cartofi copti.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor ,,Reteta Romaneasca "...
Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitelEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii