Pizza cu Blat de Conopida

Postat pe: 06-11-2016
(0)

Ingrediente

Blat:
1 conopidă mare
3 ouă
3 linguri mozzarella rasă
sare
Toppinguri
Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi
150 g mozzarella
200 g pastă de tomate sau ketchup
5-6 felii de salam picant chorizo
2-3 felii de prosciutto crudo
1/3 dintr-un praz mic
2-3 linguri de boabe de porumb dulce
5-6 roșii cherry
3-4 ciuperci mici
oregano

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min

GĂTIRE

30min

PORȚII

1 portie
Blat de conopida

- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;
- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;
- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;
- Bateți ouăle bine cu puțină sare;
- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;
- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;

Pizza

- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;
- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;
- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;
- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza cu Blat de Conopida" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Vacuum Blender HB300RE

- 550 lei
2499.99 lei
1949.99 lei

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Blat de Conopida