Pizza cu Blat de Conopida

Postat pe: 06-11-2016
(0)

Ingrediente

Blat:
1 conopidă mare
3 ouă
3 linguri mozzarella rasă
sare
Toppinguri
Aici alegeți după bunul plac, eu vă voi spune ce am ales eu astăzi
150 g mozzarella
200 g pastă de tomate sau ketchup
5-6 felii de salam picant chorizo
2-3 felii de prosciutto crudo
1/3 dintr-un praz mic
2-3 linguri de boabe de porumb dulce
5-6 roșii cherry
3-4 ciuperci mici
oregano

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

1 portie
Blat de conopida

- Spălați conopida, rupeți buchetele mici și mărunțiți la robotul de bucătărie;
- Puneți conopida mărunțită la cuptor pentru 15 minute;
- Apoi scoateți, lăsați să se răcească puțin și scurgeti foarte bine de suc: folosiți un tifon sau un material curat, care absoarbe umezeala;
- Bateți ouăle bine cu puțină sare;
- Adăugați-le peste conopida scursă împreună cu mozzarella și modelați "aluatul" pe tavă;
- Coaceți blatul de conopidă aproximativ 12-15 minute la foc iute;

Pizza

- Acum adaugati pe blatul precopt pasta de tomate sau ketchup-ul, peste care presarati oregano;
- Dati mozzarella pe razatoare si adaugati peste pizza cea mai mare parte, lasand pentru sfarsit o lingura de mozzarella rasa;
- Acum puteti adauga restul toppingurilor: salamul, muschiul, ciupercile, prazul, porumbul, iar la sfarsit rosiile cherry feliate;
- Acum mai adaugati lingura mozzarella peste toata pizza si dati la cuptor la foc mediu pentru aproximativ 12- 15 minute;
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza cu Blat de Conopida" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza cu Blat de Conopida