Curatati pielita galbuie de pe pipote daca ceasta exista, spalati si taiati partea dura de la fiecare pipoat in parte
fierbeti in apa sarata pipotele pina cind sunt moi
cind sint gata le scurgeti si le lasati sa se raceasca apoi le amestecati cu 1-2 linguri de iaurt
pregatiti un aluat din faina si apa (de la gheata sau minerala)
adaugati piper sau boia dupa cum va place peste pipote
treceti pipotele prin aluat si dc vrti un aluat mai crocant adaugati si putin malai
prajiti in ulei fierbinte, cind aluatul rezulta auriu si crescut scoateti pipoetele si le lasati pe hirtie sa
se scurga de excesul de ulei
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii