Pilaf de Orez cu Curcan Dietetic

Complexitate
redusa
Pilaf de Orez cu Curcan Dietetic

Ingrediente

  • 1 pulpa inferioara de curcan
  • 1 ceapa alba mare
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lg ulei de masline
  • 1/2 lgt curcuma
  • 1 vf de cutit de sofran
  • 1 vf cutit boia iute
  • 2 pungi de orez shiritaki de konjac
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pulpa de curcan se fierbe in apa cu putina sare. Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta se scoate din supa si se lasa sa se raceasca putin si apoi se ia carnea de pe os. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si usturoiul.

Intr-o tigaie se pun 2 lg de ulei de masline sa se incinga. Se pune ceapa si usturoiul la calit, apoi se pune peste un polonic de supa sa se inabuse. Se adauga carnea facuta bucati mici, se amesteca.

Orezul shiritaki se spala in 3-4 ape si apoi se scurge si se adauga in tigaie, se amesteca bine, se pune curcuma, sofranul si boia iute si se amesteca. Se mai pune supa daca scade apa pana fierb toate. Se pune sare si piper si se lasa sa scada.

Cand este gata se serveste cald. Se poate presara si frunze de patrunjel tocate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici