Pulpa de curcan se fierbe in apa cu putina sare. Se ia spuma ce se formeaza. Cand este fiarta se scoate din supa si se lasa sa se raceasca putin si apoi se ia carnea de pe os. Ceapa se curata si se taie marunt, la fel si usturoiul.
Intr-o tigaie se pun 2 lg de ulei de masline sa se incinga. Se pune ceapa si usturoiul la calit, apoi se pune peste un polonic de supa sa se inabuse. Se adauga carnea facuta bucati mici, se amesteca.
Orezul shiritaki se spala in 3-4 ape si apoi se scurge si se adauga in tigaie, se amesteca bine, se pune curcuma, sofranul si boia iute si se amesteca. Se mai pune supa daca scade apa pana fierb toate. Se pune sare si piper si se lasa sa scada.
Cand este gata se serveste cald. Se poate presara si frunze de patrunjel tocate.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut la Merisor astfel de gogosi si, pentru ca salcamii ma imbiau cu parfumul lor, am zis sa incerc si eu sa fac aceste...
Desert gogosi cu flori de salcamMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii