Labutele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper. Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala. Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust (dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura).
Separat am fiert niste legume din amestecul mexican. Separat am fiert si 3 ficatei de pui. Din racitura am scos labutele de pui si am strecurat lichidul.
In boluri de plastic am pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele am pus un pic de zeama. Am lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care am asezat deasupra cateva labute de pui si am completat cu restul de lichid ramas. Am pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura.
Continutul bolului l-am rasturnat pe o farfurie si am servit cu zeama de lamaie.
Pofta Buna! ! !
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii