Labutele de pui bine curatate si spalate le punem la fiert in 3 litri apa rece. Adaugam 1 lingura rasa sare si lasam la fiert la foc mic impreuna cu cele 2 capatani de usturoi curatate de primul rand de invelis de foite si 1 lingura de piper. Se lasa la fiert pana scade lichidul la jumate din cantitatea initiala. Daca mai e nevoie se adauga sare dupa gust (dar nu prea multa caci riscati sa nu se inchege racitura).
Separat am fiert niste legume din amestecul mexican. Separat am fiert si 3 ficatei de pui. Din racitura am scos labutele de pui si am strecurat lichidul.
In boluri de plastic am pus cateva linguri de legume fierte si cate o bucata de ficat iar peste ele am pus un pic de zeama. Am lasat bolurile la rece sa se inchege racitura dupa care am asezat deasupra cateva labute de pui si am completat cu restul de lichid ramas. Am pus din nou bolurile la rece pana s-a inchegat racitura.
Continutul bolului l-am rasturnat pe o farfurie si am servit cu zeama de lamaie.
Pofta Buna! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii